¨ podnikatelský plán

pondělí 8. srpna 2016

Dnes jdu makat - ano čtete správně

Ano dnes jdu makat, to neznamená celý den dřít fyzicky například na zahradě. Muže to být dělat něco co vás baví pro lepší budoucnost. Někdy je potřeba udělat věci i ty, které rádi nemáte, ať můžete dělat věci, které rádi máte. Stále je dobré myslet na to kolik budete mít objednávek nebo konverzí.

Příkladem je tvoříte video kurz, aby dával hlavu a patu je potřeba provést více kroku např: video, kde je zapotřebí udělat krok který nemáte, rádi střihaní videa sdílení v youtube skupinách na Facebooku, založení stránky na Facebooku, dopisovaní tagu pod videem na youtube a další potřebné záležitosti, které nemusíte mít v oblibě, někdy stačí i údržba pořádku na vašem pracovišti.
Důležité je mít napsané proč to děláte lepší budoucnost vám zajistí finance, více přátel, komunita, lepší vztahy.
Tím že píšu tento článek tak makám na lepší budoucnosti. Pořad platí pravidlo "bez práce nejsou koláče".

Finance - vám přinesou nezávislost na zaměstnavatelích, méně strachu o budoucnost, možnost cestovat a inspirovat se pro další vaše projekty. Klidná investice do několika reklamních kampaní. Lepší životní prostředí.
Zbytek si doplňte sami co vás nejvíce na financi motivuje kolik financí z tohoto projektu chcete docílit tak jsme u hlavního paliva a to je stanovený cíl v našem případě finanční - přiznejme-se každému jde o prachy. Přitom méně placené zaměstnáni, které vás na druhou stranu baví vám přinese ze života více, navíc pokud máte možnost se v práci v vzdělávat učit novým věcem nebo praxi k oboru ve kterém chcete podnikat.

Jděte do Akce
Díky vaším projektům někomu pomůžete, proto se dívejte na problém jako na příležitost, tento problém vyřešit a sestavit návod. Skvělým příkladem je >>>>>>"získám dobrou práci"<<<<<, reaguje na problém v nezaměstnanosti kurz funguje od roku 2014 kde nezaměstnanost byla velká.
I vzdělávaní sám sebe bývá pěkná makačka proto si určitě přečtěte >>>> tento E-book<<<<<, který vás inspiruje pro váš projekt a navíc se dozdíte důležité informace pro vytvoření úspěšného teamu.
Prace v teamu je super v tom, že v nejste sami a práci mate rozdělanou každý se muže specializovat na svůj obor, aby byl projekt co nejúspěšnější.

Několik tipu pro začátek
napište si na papír to > co vás baví, dále z toho definujte jak tím pomůžete ostatním.

Krátký příklad - v časupisu business live jsem se dočetl o surfařce, která rada cestuje za surfařením snowborduje a další obdobné sporty, a tím že cestovala získala zkušenosti a učí surfuvat, a má i sufrařské zájezdy > vyřešila problém začinajicich surfařu.

Najdete si vhodnou pracovní dobu a místo.
Někdy mi nezbude zbytí pracovat od 21:00 do 23:00 pokud tvořím videa mám rad klid a to když ševci doma už spí. Na projekt android jsem dělal videa například i v lese na klidném místě což bylo nezvyk chce to cvik.
Výhoda je v psaní článku to můžete dělat například v kavárně kde máte dokonce i volné Wifi do dvou hodin máte odpracované a náklady na 2 kávy je okolo 100 Kč na základě efektivní práce se to vyplatí.

Ná závěr mi napište komentář jak mákáte vy, jaký tip pro čtenáře poskytnete a kde nejraději pracujete.
Nechávám prostor i pro vaše otázky na které vám v nejbližší době odpovím :)


konec dalších kecu a pojďte si vybrat správné lidi Jak najít a vybrat správného člověka do týmu

Žádné komentáře:

Okomentovat