¨ podnikatelský plán

čtvrtek 27. října 2016

Nový způsob marketingu

zaručený tip na martketing Po odebraní profesionálu na marketing a propagaci vlastního info podnikaní, jsem narazil na zajímavou studii marketingu.
Přijde vám E-mail do vaší schránky člověka od kterého odebíráte novinky.
Příkladem E-mailu je
E-mail
Odkaz na návod, kde si můžete stáhnout příručku zdarma, spár informacemi, po vyplnění E-mailu, kde vám příručka přijde. Se vám ukažte podvalovací  stránka + video

Dole mate taky video s informací, dobrá taktika je že příručka vám do E-mailu přijde během 10minut ať si zatím zhlédnete toto video.
Ve videu se dozvíte že vám de praktický E-book za příklad 10% ceny což bývá cca 199 Kč jen dnes.
Já si i takový jeden E-book už včera koupil, jednalo se o získávaní lidí do MLM projektu.
Po zakoupení vás překvapí další děkovaní stránka s videem, pro koupi video ruzu celého know how taky s omezenou slevou tento kurz výchozí cca kolem 4 000 Kč cena podle daného kurzu.

Z toho vyplývá vyšší zisky z prodeje v info podnikaní, i díky E-booku za pár stovek :)
Jwediné co je potřeba pro sběr E-mailu a více prodeje je Váše návštěvnost na vašem webu. Aby váš článek byl dobře optimalizovaný v Google klikněte zde na odkaz, kde získáte praktickou radu


Je to jedna dobrá zpráva, dokonce lze využít i E-book, který byl před rokem zdarma, lze takto zpeněžit a dát i jako slevu :)
Satčí natočit prodejní video ses par super tipy, rozeslat E-mail,do databáze, zapojit copywriting a máte první krok k výdělku :)

Žádné komentáře:

Okomentovat