¨ podnikatelský plán

pátek 3. června 2022

Benzín dzražil o 2Kč aby ho pak mohli snížít o 1,5 Kč

 Ano taková je situace benzín poslední 2 týdny před 1.6.2022. zdražil minimálně o 2kč na litr, aby ho mohli snížit cenu o slíbenou 1,5 Kč. Čím výši cena benzínu je tím lidí vice zaplatí na daních, ze které financujeme to co úplně nechceme.

A celá Ekonomika jde úplné do-háje snižuje se HDP a přesto rostou ceny v neúměrné inflaci 14%.

 


2 komentáře:

  1. Kvůli benzinu reálně přemýšlíme nad tím, že budeme muset omezit naše náklady v kapele. Nejsme žádné hvězdy, abychom si vydělávali tisíce. Je to spíš koníček, který dotujeme. Ale každý víkend někam jezdíme, teď je docela poptávka. Jenže ono to fakt stojí dost peněz. Benzín, nová baskytara a další věci představují výrazné nároky do rozpočtu. A kapelní fond se pomalu tenčí. A samozřejmě nemůžu po nikom chtít, aby kupoval benzin ze svého. Kvůli tomu to neděláme.

    OdpovědětVymazat
  2. Je to hrozné s tím zdražováním. Jsem ráda, že máme nějakou finanční rezervu a naštěstí nežijeme od výplaty k výplatě, ale stejně jsme se raději trochu uskromnili. Kdo ví, co se bude dál dít a nerada bych, abychom museli nějak hodně šetřit a nemohla bych dětem koupit všechno, co potřebují. Naštěstí už nebudeme mít žádné velké výdaje, protože máme hotový dům. Největší investice byla do topení. Přes to, že nám dopadla dotace na tepelná čerpadla , nás nějaké peníze tepelko stálo.

    OdpovědětVymazat